Hirdetés

Gyíkemberekkel, sötételfekkel és intelligens patkányokkal háborúzhatunk ingyen a hétvégén

|

Ráadásul ha megtetszettek a Total War: Warhammer II fantasy csatái akkor most egy ideig nyomott áron lehet a miénk a Creative Assembly játéka.

Hirdetés

Elég ütős stratégiai játékot készített a Creative Assembly csapata a Warhammer univerzuma alapján, így érthető, hogy sok rajongót tudott szerezni magának a 2017-ben megjelent Total War: Warhammer II. Most pedig bárki megnézheti magának, miért is lelkesednek ennyien ezért az alkotásért, ráadásul egy vasat sem kell fizetni érte.

Hirdetés

Néhány napig teljesen ingyen játszható a Total War: Warhammer II, tehát itt a kiváló alkalom, hogy belekóstoljatok a fantasy csatározásokba, ha eddig még nem tettétek meg. Az ingyenes időszak egészen április 19-éig tart, tehát remek hétvégi program lehet a Creative Assembly játékában való kalandozás. Sőt, ha tetszett, amit láttatok, akkor április 23-áig akciós áron be is szerezhetitek az alapjátékot, valamint a DLC-ket.

Ha ki szeretnétek próbálni a játékot, akkor látogassatok el ide! Ti éltek majd ezzel a lehetőséggel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)