Hirdetés

Tűzoltó leszel, s biciklis, kecskéket terelő juhász...

|

Aki erre a hétvégére összeválogatta az Xbox Free Play Days kínálatát, az kiemelten figyelt a változatosságra. És az elmebajra. Mindegy, ingyen játék!

Hirdetés

Ahogy minden hétvégén, úgy az Xbox csapata és a Microsoft ezúttal is elhoznak egy Free Play Days alkalmat. Ilyenkor az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate tagoknak lehetőségük van kipróbálni egy maréknyi játékot extra költségek vagy megkötések nélkül.

Hétről-hétre változik a kínálat, de annyira félőrült választékot talán még egyszer sem kaptunk mint most. Ezúttal ugyanis az Embr, a Goat Simulator és a Tour de France 2022 vannak a listán.

Hirdetés

Oké, a Tour de France bicikliverseny keveseket fog megnevettetni, de az előbbi páros tökéletes társatok lehet egy szomorkásabb őszi estén. Az Embr coop multira kihegyezett  - meglehetősen agyament  - tűzoltós és extrém körülmények között csomagot kézbesítős móka, a Goat Simulatort pedig talán be sem kell mutatni, a játéktörténelem egyik legabszurdabb darabja, csodálatosan felesleges minden szempontból.

Akármelyikkel is próbálkoztok, azt érdemes hozzátenni, hogy a mentéseitek megmaradnak, így ha beszerzitek valamelyiket, akkor ott folytathatjátok a kalandokat, ahol abbahagytátok őket.

Ilyenkor általában akciósan lehet beszerezni a Free Play Days címeket, de ezúttal csak teljes áron szerezhetitek be a játékokat, ha a hétfői zárás után is folytatnátok őket. Ez legyen a legnagyobb bajunk, legalább a hétvége kellően agyament módon telhet. Vagy őrülten pedálozva, ahogy tetszik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)