Hirdetés

Úgy is végigjátszhatod az év egyik legjobb játékát, hogy semmit nem kell fizetned érte

|

A Metacritic-pontszám nem minden, de a 88 pont azért beszédes.

Hirdetés

Mint minden évben, természetesen idén is összegyűjtünk majd olyan játékokat, amik kevesebb figyelmet kaptak, mint amennyit érdemeltek volna, és biztos, hogy nem marad le erről a listáról az Immortality, Sam Barlow 2022-es újdonsága.

A Her Story-val és a Telling Lies-szal ismertté vált indie fejlesző egészen egyedi projektekben gondolkodik, játékai élőszereplős felvételekből állnak, mégsem egy interaktív filmet látunk, amiben csak azt dönthetjük el, A vagy B opciót választjuk-e.

Az Immortalityt hamarosan újabb játékosok élvezhetik, ráadásul anélkül, hogy bármennyit költeniük kellene rá.

Hirdetés

Az iOS-es és androidos portokat ugyanis a Netflix felkarolta, és a mai nappal elérhetővé tette minden előfizető számára. Akinek van Netflix előfizetése, már el is indíthatja a 12 GB-os letöltést az iménti linkek közül a megfelelőre kattintva, a többiek pedig már 2490 forintért hozzáférhetnek mind ehhez, mind a kínálatban található többi játékhoz, filmhez, sorozathoz. Letöltés előtt azért nézzétek meg az előzetest, de a magas kritikusi pontszámok is egészen beszédesek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)