Hirdetés

Újabb gyenge hónapra számíthatnak az Xbox Live Gold előfizetők

|

A Games with Gold 2021 márciusi kínálata nem lesz erős.

Hirdetés

Már hozzászoktunk, hogy az Xbox Live Gold ingyen játékai nem emelik meg a vérnyomásunkat, amikor februárban végre egy kimondottan erős kínálattal állt elő az Xbox, benne a Gears 5-tel, a Resident Evillel, és az általam nagyra tartott Indiana Jones and the Emperor's Tomb-mal. Reméltük, hogy marad ez a színvonal, de sajnos visszatér a régi rend, és aki tényleg izgalmas, jó, viszonylag új játékokat keres, az az Xbox Game Pass kínálatában találja meg őket.

Márciusban újfent négy játék jön, kettő Xbox One-os és kettő olyan Xbox 360-as, ami a visszafelé kompatibilitás miatt One-on és Series konzolokon is fut.

Hirdetés

Március 1. és 31. között a Warface: Breakout lesz elérhető, március 16-tól április 15-ig pedig a VALA: Vicious Attack Llama Apocalpyse-ot adhatjuk könyvtárunkhoz, míg a hónap első felében jár a Metal Slug 3, a másodikban pedig a Port Royale 3.

Még nem tudjuk, mivel készül a Sony a másik oldalon, de március 1-jétől egy hónapon át minden PlayStation-tulaj megkaparinthatja majd a 2016-os Ratchet & Clanket, még PS Plus előfizetés sem fog kell hozzá .

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)