Hirdetés

Újabb ingyen játékokat zsákolhatunk be PlayStation 4-en és 5-ön

|

Folytatódik a Sony "Play at Home" programja, melynek keretein belül teljesen ingyenesen vágnak hozzánk pár kiváló címet. Még csak PS Plusra sem lesz szükséged a behúzásukhoz.

Hirdetés

A Sony a COVID-19 járvány közepén elindította saját ajándék programját, melynek keretein belül ingyen húzhatunk be játékok a PS4-es és PS5-ös könyvtárunkba. Ezek örökre a gyűjteményünk részei maradnak, és megszerzésükhöz vagy elindításukhoz PS Plusra sincs szükségünk.

Egyszerűen felkeressük a játékokat és egy gombnyomással berántjuk őket. A legutóbbi ajándék, a Ratchet & Clank még március 31-ig elérhető, de közben már itt a következő adag.

A jelenlegi kínálat ma hajnal óta érhető el, és egészen április 22-ig fog kitartani. Az ingyenes felhozatal ezúttal a következő:

Indie

PS VR

A Play at Home aloldal tanúsága szerint a Horizon: Zero Dawn is ingyenes lesz valamikor a közeljövőben. Kedves figyelmeztetés ez azoknak, akik épp azon agyaltak, hogy megvegyék-e a játékot vagy sem. Most már érdemes lesz kivárni, amíg a kampány részeként ingyen behúzhatjuk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)