Hirdetés

Újabb ingyen játékot ad a GOG, érdemes megszerezni

|

Egy hét leforgása alatt négy ajándékkal lepte meg látogatóit a CD Projekt piactere.

Hirdetés

Április 3-án, azaz hétfőn ér véget a GOG nagyszabású tavaszi vására, melynek során 4500-nál is több játékot, kiegészítőt és DLC-t áraztak le különböző mértékben. Ha gondoljátok, nézzetek szét az oldalon, hátha megakad valamin a szemetek, elvégre van olyan cím, amiért most 90 százalékkal kevesebbet kérnek az eredeti árnál.

De ha az akciókat nem is találjátok vonzónak, a piactérre látogatókat fogadó ingyenes játékért nem nagy ár néhány kattintás. Ez egyébként már a negyedik ajándék a GOG részéről, és a jelenlegi vásár alatt az utolsó.

Hirdetés

A szóban forgó ingyenes játék nem más, mint a 2018-ban megjelent Deep Sky Derelicts. A Snowhound Games alkotásában stratégiai és szerepjátékos elemek vegyülnek a rougelike-ok megoldásaival, ezért talán úgy lehetne a legegyszerűbben jellemezni, mint a kiváló Darkest Dungeon sci-fi megfelelőjét. Mivel a játékban fosztogatók vagyunk, a feladatunk, hogy háromfős zsoldoscsapatunkkal elhagyott űrhajóroncsokat fésüljünk át zsákmány után kutatva. Eközben persze gyakran keresztezik majd az utunkat barátságtalan figurák, akiket szép szó helyett csakis erőszakkal győzhetünk meg arról, hogy semmi keresnivalójuk a vadászterületünkön.

A játék megszerzéséhez először is bökj a fenti linkre, majd nyomd meg a Go to giveaway és az Add to library gombokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)