Hirdetés

Újabb ingyen játékot ad a GOG.com is, nagyon érdemes megszerezni

|

Ha nem lenne elég az a termés, amivel az Epic Games Store szolgálni tud, a GOG.com is rátesz egy lapáttal.

Hirdetés

Ma is kaptunk az Epic Games Store-tól egy új ingyen játékot, és nem lesz ez másként holnap sem, közben viszont a riválisok sem tétlenkednek. A GOG.com például egy tíz esztendővel ezelőtt megjelent, de még a mai napig piszkosul szórakoztató címet vág hozzá azokhoz, akik vevők rá. 

A következő napokban ugyanis a Worms Revolution Gold Edition lesz ingyenesen letölthető. Ha ti sem akartok lemaradni erről a lehetőségről, akkor ide kattintva kell legörgetnetek a giveaway részlegre (ez egy nagy kék sáv egy folyamatosan pörgő visszaszámlálóval), majd itt a zöld "Add to library" gombra érdemes bökni a végső sikerhez. 

Hirdetés

A Worms-szériát valószínűleg nem sokaknak kell bemutatni. Megjelent már sokféle cím a sorozatban, a most ingyen megkaparintható Revolution pedig épp a klasszikus vonalat viszi tovább, szóval ha szeretitek a régi Worms-játékokat, akkor tényleg kár lenne lecsúszni róla.

Jelen sorok írásának pillanatában kicsivel több mint 66 órátok van arra, hogy megszerezzétek a Worms Revolution Gold Editiont.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)