Hirdetés

Újabb játékot ad ingyen a GOG, de sietni kell a megszerzésével

|

Emellett akadnak olyan gyöngyszemek az áruházban, amik 90 százalékos kedvezményt kaptak.

Hirdetés

A CD Projekt a közelmúltban felismerte, hogy egyszerűen képtelen lépést tartani a versenytársakkal, mint amilyen a Steam és az Epic Games Store, ezért visszatérnek a már egyszer bevált formulához, és a GOG (Good Old Games) azokra a DRM-mentes játékokra, PC-s klasszikusokra koncentrál, amik a modern rendszereken is gond nélkül működnek.

Az áruház persze ingyenes játékok tekintetében sem tudja tartani a tempót a játékosokat folyamatosan ajándékokkal bombázó riválisokkal, ám így sem járnak rosszul a felhasználóik: csak ebben a hónapban közkinccsé tették a Dying Light fejlesztőinek első játékát és a Shadow Tacticsot is. 

Hirdetés

Miközben ütős ajánlatokkal zajlik a GOG téli vására, újabb játék vált behúzhatóvá egy fiók vagy regisztráció fejében. Ezúttal az EXOR Studios 2017-es sci-fi akció-stratégiáját, a tower defense műfaj szerelmeseinek ajánlott X-Morph: Defense-t zsákolhatjátok be a linken keresztül, ráadásul annak is a Complete Edition változatát, azaz járnak hozzá az European Assault, a Survival of the Fittest, a Last Bastion DLC-k és a hivatalos soundtrack is.

Az X-Morph: Defense támogatja a Windows 10-et és 11-et is már, szóval az operációs rendszerekkel se lehet para. December 29., azaz szerda 15:00-ig van rá lehetőségetek, szóval érdemes sietni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha már úgyis ott vagytok, nézzetek körül az akciók között is, hiszen a Cyberpunk 2077 és a Horizon: Zero Dawn féláron kapható, az Amnesia játékok 90%-os leárazással futnak, a Blackguards 2 mindösszesen 1 euróba kerül, a Darkest Dungeon pedig olcsóbb, mint egy mozijegy. 

A GOG egyébként január harmadikára újabb ingyenes játékot ígér, szóval nézzetek majd vissza, de persze mi is hírt adunk majd róla Ingyen játékok rovatunkban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)