Hirdetés

Újonnan megjelenő játékot kapnak áprilisban a PS Plus előfizetők PlayStation 5-re

|

Egyelőre még a márciusi PS Plus játékok sem ismertek, viszont már biztosnak tűnik egy április befutó, aminek sokan fognak örülni.

Hirdetés

A Sony általában minden hónap végén szokta bejelenteni, hogy a PS Plus előfizetés keretein belül milyen játékokat szerezhetnek meg ingyen a felhasználók a következő ciklusban. A márciusra vonatkozó bejelentés várat még magára, viszont kiderült, hogy egy újonnan megjelenő játékot kapunk majd április 6-án.

A legutóbbi State of Play livestreamben jelentette be a Sony, hogy az Oddworld: Soulstorm néhány év várakozást követően végre meg fog jelenni PC-n, PS4-en és PS5-ön is. Sőt, a platformer részévé vált a PS Plus promóciónak, ugyanis a játék PS5-ös verziója lesz a szolgáltatás egyik ingyenesen megszerezhető játéka áprilisban.

Hirdetés

Az április 6-i debütálás napjától tehát a Sony új konzolján már játszhatnak is az előfizetők, viszont akinek csak PS4-e van, az is hozzáadhatja a Soulstormot a gyűjteményéhez. Ebben az esetben játszani ugyan nem lehet, de amennyiben később a felhasználó vesz egy PS5-öt, rögtön elérhetővé válik a játék számára.

Az Oddworld: Soulstorm tehát a Fall Guys, a Bugsnax, a Worms Rumble, valamint a Destruction All-Stars után a legújabb játék, amely a megjelenése napján ingyenesen elérhetővé válik a PS Plus előfizetés keretein belül.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)