Hirdetés

Újra itt az idő, hogy ingyen játék miatt nyissuk meg az Epic Games Store-t

|

Folytatódik a hetente jelentkező programsorozat, frissült az ingyenjáték-kínálat az Epic Games Store-ban.

Hirdetés

Mivel a világ a járványok és természeti katasztrófák ellenére valamilyen rejtélyes okból kifolyólag még mindig nem omlott össze, ezen a héten is megváltozott az Epic Games Store által ingyen kínált játékok listája. A Railway Empire-t és a Where the Water Tastes Like Wine-t ma délután 5-ig lehetett költségek nélkül beszerezni, mostantól fizetni kell értük, de mint mindig, most is van más.

Hirdetés

Mától szeptember 24-éig a Stick It to the Man! című, 2013-ban megjelent mókás akció-platformer, valamint a Watch Dogs 2 és a Football Manager 2020 lehet a miénk.

Az első főszereplője egy védősisakokat tesztelő ifjú, Ray, akinek egy baleset következtében egy lila kar nyúl ki az agyából, újdonsült képességeivel pedig olvashat mások elméjében. Közben egy olyan bűn elkövetésével vádolják, amihez semmi köze.

A Ubisoft játéksorozatának második részében San Franciscóban hackelgethetünk. Akinek Splinter Cell-hiánya van, az feltétlenül próbálja ki, a drónok új szintre emelték a lopakodós játékok műfaját. 

A Football Manager 2020 pedig döbbenetes módon a fociról szól, csapatokat, játékosokat igazgathatunk a végső dicsőség reményében.

A jövő héten a RollerCoaster Tycoon 3 Complete Edition jön, azt feltétlenül érdemes lesz megkaparintani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)