Hirdetés

Vadonatúj játékot ad a Sony februárban a PlayStation Plus előfizetőinek

|

Ráadásul a Square Enix újdonságával az előfizetők mindenki másnál hamarabb játszhatnak.

Hirdetés

Míg a konkurens Game Passtől már megszoktuk, hogy nemcsak a Microsoft saját játékai, de indie címek, sőt más kiadók alkotásai is egyenesen a szolgáltatás részeként kezdik meg pályafutásukat, addig a PlayStation Plus esetében ilyesmire viszonylag ritkán kerül sor. A következő kivételesnek mondható alkalomig nem kell azonban sokat várni, mivel a Square Enix hamarosan érkező játéka lesz az előfizetők egyik ajándéka.

A japán kiadó és a Sony Interactive Entertainment között létrejött megállapodás értelmében a Foamstars úgy rajtol el február 6-án, hogy (majdnem) egy teljes hónapon át kizárólag a PlayStation Plus előfizetői nyúzhatják majd PS4-en és PS5-ön, mielőtt március 4-étől megkezdődik az értékesítése az említett platformokon.

Hirdetés

Aki nem tudná, a Toylogic "lövöldéje" egy 4v4-es multiplayer alkotás, amit elég nyilvánvalóan a Splatoon ihletett. Megjelenéskor olyan játékmódokból válogathatunk, mint a Smash the Star, a Happy Bath Survival és a Rubber Duck Party, és mindegyikhez három-három térkép készült, amely véletlenszerűen rotálódnak. A kevésbé kompetitív hajlamú játékosok kedvéért pedig bekerültek az egyedül, illetve kooperatívan tolható Foamstar és Squad küldetések PvE élményként. Ezekben különféle veszélyektől kell megóvunk Bath Vegast.

Mivel a Square Enix szolgáltatásként kezeli a Foamstarst, ezért fontos számára, hogy a lehető legtöbb emberhez jusson el, ezzel indokolta a kiadó a PlayStation Plus-os rajtot. Az év folyamán éppúgy számíthatnak a játékosok ingyenes tartalmakra, mint opcionális prémium szezonbérletre, az utóbbi értelemszerűen fizetős.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)