Hirdetés

Valószínűleg most ad utoljára Xbox 360-as játékot a Microsoft az Xbox Live Gold-előfizetőknek

|

Szokás szerint négy címből áll a szeptemberi kínálat, köztük két klasszikus darabbal.

Hirdetés

Októbertől új időszámítás kezdődik az Xbox Live Gold szolgáltatás részét képező Games with Gold, azaz Játékok Golddal nevezetű program életében. A Microsoft holland kirendeltsége e-mailben tájékoztatta az előfizetőket arról, hogy a továbbiakban nem képezik Xbox 360-as címek a havonta frissülő, játékkínálat részét. Az értesítésben nem esett szó a klasszikus Xbox visszafelé kompatibilis játékairól, de sanszos, hogy a továbbiakban kizárólag az Xbox One generáció során megjelent alkotásokból, és esetleg kimondottan Series X|S-re tervezett címekből válogatnak az illetékesek.

Most viszont még befért egy-egy Xbox 360-as és xboxos klasszikus a csokorba, kiegészülve két viszonylag frissebb (pláne hozzájuk mérten) játékkal.

Hirdetés

Szeptember első és utolsó napja között a 2019-es Gods Will Fall című, rogue-like elemekben bővelkedő hack and slasht adhatjátok hozzá gyűjteményetekhez, hogy aztán amikor jónak látjátok, fegyvert fogjatok az emberiséget elnyomó istenek ellen. Szintén frissebb eresztés a szeptember 16-a és október 15-e között elérhető Double Kick Heroes, mely főként a ritmusjátékok kedvelőinek figyelmére tarthat számot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ami a klasszikus vonalat illeti, a sort az eredeti Xboxra kiadott Thrillville nyitja (a Rollercoaster Tycoon és a későbbi Planet Coaster alkotóinak köszönhetjük a felhőtlen vidámparki élményeket), ez szeptember 1-je és 15-e között gazdagíthatja a kollekciónkat. Utána már a Portal 2 Xbox 360-as változatával kell megelégednünk, aminek begyűjtésére szeptember 30-áig lesz lehetőségünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)