Hirdetés

Van 100 Stone Rage alpha kulcsunk, és mindegyiknek gazdát keresünk

|

Magyar programozó kódsorai keltik életre a Mountainwheel Games kőkorszaki túlélőjátékát.

Hirdetés

Hosszú ideje készül már a túlélőjátékok műfaját gazdagító Stone Rage, mely az évek során műfaj megélt már motorcserét és a koncepció teljes újragondolását is, mire eljutott mostani formájáig. Ha szereted a gyűjtögetést, a kraftolást, az építkezést és szívesen szembenéznél azokkal a kihívásokkal, amelyeket le kell gyűrnöd az életben maradás érdekében, akkor van egy jó hírünk: most ingyen kipróbálhatod a Mountainwheel Games alkotását, ha elég gyorsan igényelsz magadnak kódot.

Hirdetés

A játék alpha verzióját előreláthatóan augusztus 29-éig, azaz az Early Access változat tervezett megjelenéség nyúzhatod kedvedre. A kódokat érkezési rendben osztjuk ki, az alábbi widgetet igénybe véve csupán az e-mail-címedet kell megadnod, ahova a kulcsot várod. A biztonság kedvéért ne felejts el belekukkantani a spam mappába is, mert előfordulhat, hogy ott landol. Miután mindösszesen 100 kulcsot kaptunk, nem árt sietned, ha nem akarsz lemaradni az ingyenes próbáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)