Hirdetés

Végre egy erősebb kínálattal jelentkezik az Xbox Live Games with Gold

|

Azért ez sem győzi le a PlayStation Plust, de nem is célja.

Hirdetés

Szeptemberben ismét négy játékot kapnak az Xbox Live Gold vagy az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői a Games with Gold promóció keretében, ami azóta nem túl izgalmas, hogy elstartolt a Game Pass, és a Microsoft azt tömi meg minden hónapban kétszer jobbnál jobb címekkel. Most azonban legalább bekerült a csomagba a Tom Clancy's The Division, melyet izgazából már tényleg csak az nem játszott, aki nem akart, de ingyen mindig jobb, mint olcsón.

Hirdetés

A Ubisoft játékát szeptember 1. és 30. között lehet majd letölteni. A másik, eleve Xbox One-os cím a The Book of Unwritten Tales 2, mely szeptember 16. és október 15. között lesz elérhető, az Xbox 360-as klasszikusok közül a de Blob 2-t választották ki erre a hónapra (szeptember 1. és 15. között szerezhetjük meg), az eredeti Xboxra megjelent játékok kínálatából pedig az Armed and Dangerous került ki, ami a hónap második felében válik elérhetővé. Természetesen a korábbi generációk játékai a visszafelé kompatibilitás miatt játszhatók One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)