Hirdetés

Végre free-to-play lett a Knockout City

|

Elrajtolt a Knockout City hatodik szezonja és már bárki becsatlakozhat kidobósozni.

Hirdetés

Néhány éve még valószínűleg kiröhögtük volna azt, aki előáll egy virtuális multis kidobós ötletével, napjainkban viszont, amikor olyan koncepciókat visznek sikerre, mint az egymással versengő babok és az autóval való focizás, szinte meg sem lepődünk a Velan Studios kezdeményezésén.

Ahogyan az lenni szokott, az újdonság varázsa miatt a Knockout City pályafutása elején egyenesen szárnyalt, azóta viszont alaposan megcsappant a felhasználóbázisa, de a statisztikák szerint még mindig van rá kereslet. Éppen ezért lehet kifizetődő döntés, hogy az EA-vel szakítva a kiadói feladatokat maga a Velan látja el már pár  hónapja, első döntésük pedig a free-to-play modellre váltás volt. 

Hirdetés

A Knockout City ingyenességét most a hatodik szezon debütálásra hozta el. A fejlesztők patchlistája alapján a Season 6: City of Tomorrow megérkezett és nem csupán a free-to-play mókát hozta magával, de többek között bevezeti az új bumeráng labdát, a Starfruit Special energiaitalt, a sci-fyler legénységi járművet, egy állandó új karrier-szerződést, egy kibővített rejtekhelyet, különböző térképfejlesztéseket, új "szupertudományos" témájú kozmetikai cuccokat, valamint egy új ingyenes és prémium battle pass-t is.

A fizetős változat ruhákat, pózokat, trófeákat és a következő Brawl Pass megvásárlásához elegednő Holobuxot tartalmaz, míg az ingyenes verzió egy különleges Among Us crossovert kínál, de minderről szemléletesebben mesél az új szezon kedvcsinálója: 

A free-to-play Knockout már elérhető PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre, az ingyenessé válás pedig azt jelenti a Velan megerősítése szerint, hogy már nem fog kelleni a játszáshoz PlayStation Plus, Xbox Live Gold és Nintendo Switch Online előfizetés. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)