Hirdetés

Végre ingyenes tartalommal is bővül a Sims 4

|

Na persze csak akkor, ha már korábban megvettük a szükséges DLC-t.

Hirdetés

Fantasztikus, hogy a Sims 4 mennyi tartalommal gyarapodott az elmúlt évek során. 2014-ben jelent meg és azóta is rendszeresen kapja a frissítéseket és fizetős DLC-ket. Legutóbb például egy zenei fesztivált tartottak a játékban, a közösségtől pedig már megszokhattuk, hogy folyamatosan készítik a modokat, például egy full extrás gamer PC-t is telepíthetünk a karaktereink kedvéért.

Most az EA tőle kissé szokatlan módon egy méretes, mégis ingyenes frissítéssel örvendezteti meg a játékosokat. Persze van egy apró bökkenő: csak azok élvezhetik majd az újdonságokat, akik rendelkeznek a Spa Day DLC-vel, ugyanis ez kap majd egy tartalmi bővítést.

Hirdetés

Az update után felkerül az aktivitás listára az arcmaszk használat, továbbá a manikűr és pedikűr, ami egy régi tartozása volt a fejlesztőknek. Utóbbit már jó ideje elérhetővé tették a modderek, ez azonban az első alkalom a Sims játékok történetében, hogy a játékosok natív tartalmak segítségével is testreszabhatják karaktereik körmeit. Hurrá!

A Spa Day DLC egyébként egész régen, 2015-ben debütált és ugyan összességében pozitívan fogadták a játékosok, több kritika is érte, amiért ár-érték arányban alulmaradt a többi DLC-hez képest. Úgy tűnik hat év elteltével az EA úgy érezte, itt az idő, hogy kijavítsa a hibáját.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)