Hirdetés

Veszélyes csodaországba visz bennünket ingyen a Free Play Days

|

Ha kerestek valami laza mókát a hétvégére, akkor nincs más dolgotok, mint bekapcsolni a tévé mellett álldogáló Xboxot.

Hirdetés

Az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate tagok minden hétvégén, extra költség nélkül próbálhatnak ki egy maréknyi játékot. A múlt hét nem volt különösebben izgalmas abban az értelemben, hogy a "maréknyi" pontosan egyetlen címet jelentett, de ezúttal már komolyabb felhozatalt kaptunk.

Most hétvégén a Tiny Tina's Wonderlandset és a Space Crew Legendary Editiont lehet nyúzni, méghozzá megkötések nélkül. A két játék árát ráadásul jelentősen meg is nyeste a Microsoft.

Hirdetés

A párosból egyértelműen a Tiny Tina's Wonderlands az erősebb, ami sikerrel lehelt friss életet a már megfáradt Borderlands formulába. Az asztali szerepjátékok ihlette lövöldét mindenki imádta, beleértve minket is, így abszolút ajánlanánk a próbalehetőség kihasználását.

A Free Play Days akció ideje alatt egyébként a következő árakon húzhatjátok be fenti címeket:

A Chaotic Great Edition egyébként tartalmazza az Xbox Series X/S-re optimalizált verziót, egy extra küldetést és a Season Passt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az akciók és az ingyenes kipróbálási lehetőségek hétfő reggelig tartanak. Ha addigra nem húzzátok be a fentieket, akkor nem folytathatjátok majd a kalandjaitokat, viszont a mentéseitek megmaradnak, arra az esetre, ha a jövőben mégis bevásárolnátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)