Hirdetés

Viking háború és banángyűjtés lesz a program a hétvégi ingyen Xbox játékokkal

|

Melegítsétek a kontrollereket, mert ismét lesz három, ingyen pörgethető játék a hétvégén.

Hirdetés

Akinek van otthon egy Xbox konzolja, annak minden hétvégén van mit játszania. Mindenki, aki rendelkezik Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel, ingyen pörgethet pár címet hétvégente, ezúttal egy meglehetősen változatos felhozatal jár a bérleteink mellé.

A For Honor, a The Survivalists és a Super Monkey Ball: Banana Blitz HD mind kiválóak arra, hogy segítsenek lazulni a hétvégén, szóval tegyetek egy próbát mindenképpen.

Hirdetés

A játékokat a mai naptól hétfő reggelig pörgethetitek ingyen, és szokás szerint megtarthatjátok az elért eredményeiteket. Ha folytatni szeretnétek a mókát, akkor már ki kell fizetnetek a választott kedvencetek vételárát, de most az sem lesz túl súlyos, mivel a Free Play Days alatt az említett címek mind akciósak.

Ti rápörögtök majd valamelyikre?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)