Hirdetés

Világháborús ütközetek és Tamriel szörnyei várják hétvégén az Xboxos játékosokat

|

Ezen a hétvégén komoly címeket tett ingyenessé a Microsoft.

Hirdetés

A Microsoft éppen aktuális Free Play Days akciója talán az egyik legjobb az eddigiek közül. Ezen a hétvégén ugyanis a lövöldék, az MMO-k és a versenycímek rajongói is elégedettek lehetnek.

Az Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel rendelkező játékosok a The Elder Scrolls Online-t, a Battlefield V-t és az Assetto Corsát pörgethetik minden költség vagy korlátozás nélkül, szóval érdemes okosan kihasználni a szabadidőt.

Hirdetés

Ahogy az lenni szokott, a három említett móka természetesen akciós is az ingyenes időszak alatt, így ha a hétvége után is folytatnátok valamelyiket, akkor most jóval olcsóbban húzhatjátok be azt.

Mindhárom fenti cím a kategóriájának éke, így minden szívfájdalom nélkül tudjuk ajánlani őket kipróbálásra. Ha rendelkeztek előfizetésekkel, akkor a tesztkör tényleg nem kerül semmibe, és az elért eredményeiteket megtarthatjátok majd, akkor is, ha nem veszitek meg most a játékokat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)