Hirdetés

Ezeket a játékokat is ingyen játszhatjuk a hétvégén

|

Csak egy Xbox Live Gold előfizetés kell a mókához, meg persze egy Xbox One.

Hirdetés

A Free Play Days keretében a Microsoft hetente más játékokat kínál a Gold előfizetőinek, amikkel egy hétvégére lefoglalhatják magukat. A múlt héten sem volt gyenge a felhozatal, és most is újfent változatos címekkel rukkolt elő a cég.

Hirdetés

Ezen a héten három új játékot próbálhatnak ki a Gold vagy Ultimate előfizetéssel rendelkező Xbox tulajok: a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 -et, a Bleeding Edge -t és a Madden NFL 20 -at. A játékokhoz a mi időzónánk szerint, ma (április 23.) este 21:00 órától egészen hétfő (április 27.) reggel 09:00 óráig férhettek hozzá. Az ingyenes hosszú hétvége mellé ismét leárazás is társul, szóval ha megtetszett valamelyik játék a fentiek közül, azt most (az akció mértékétől függően) nyomott áron be is zsebelhetitek. Természetesen a hétvége alatt megszerzett pontok, achievementek és egyéb mentések a vásárlást követően megmaradnak. Mindemellett az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés továbbra is rendkívül olcsó az első hónapra, 300 Ft-ot kell érte fizetni a szokásos 4190 Ft helyett.

Külön ráadásként, az e heti játékok mellett van plusz egy cím, ami kipróbálható: az XCOM 2 egészen jövő hét csütörtökig, április 30-ig ugyanúgy ingyenesen játszható, viszont sajnos kimaradt a leárazásból. Ennek oka valószínűleg az XCOM: Chimera Squad e heti megjelenése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)