Hirdetés

Három játékot is ingyen nyomhattok a hétvégén Xbox One-on

|

Ha van Xbox Live Gold előfizetésetek, akkor bőven lesz mivel játszani a napokban.

Hirdetés

A Microsoft elindított egy újabb Free Play Days eseményt, ami ezúttal május 4-én reggel 9-kor ér véget. Az alkalom keretein belül a Yakuza 0-t, a Kingdom Come: Deliverance-t, és a Sonic Maniat nyomhatjuk, a háromból kettőt pedig olcsóbban be is szerezhetjük. A Kingdom Come: Deliverance-t csak teljes áron folytathatjuk majd hétfő után, de legalább addig bőven van időnk eldönteni, hogy megéri-e a vételt.

Hirdetés

Ahhoz, hogy kiélvezhessük a Free Play Days előnyeit szükségünk lesz vagy egy Xbox Live Gold vagy egy Game Pass Ultimate előfizetésre. Utóbbival egyébként is hozzáférhetünk a Yakuza 0-hoz és a Kingdom Come: Deliverance-hez, de a Sonic Mania még így is új móka lesz sokaknak.

A Yakuza 0, a Kingdom Come: Deliverance, és a Sonic Mania abszolút megérnek egy-egy letöltést. Ha előbb tájékozódnátok róluk, akkor lessétek meg a fenti linkeken a címekről készült tesztjeinket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)