Hirdetés

Xboxon három izgalmas játékot is ingyenesen játszhatunk a hétvégén

|

Akár Louisana mocsaras vidékein vadásznál, akár Japánban állnál magánnyomozónak, akár orkokkal amerikai fociznál, az Xbox Free Play Days legújabb kínálata érdekes lehet neked.

Hirdetés

A Microsoft igyekszik minden hétvégén megörvendeztetni az Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate előfizetőit néhány ingyenesen kipróbálható játékkal és természetesen akciós árakkal is.

Aki élni szeretne a Free Play Days legújabb visszautasíthatatlan ajánlatával, az három akciókban gazdag játékot pörgethet a hétvégén, azaz szeptember 16. és 19. között szabadon. 

Hirdetés

Az említett időszak alatt a Hunt: Showdown, a Judgment és a Blood Bowl 2: Legendary Edition játszható költségek nélkül, ráadásul az ingyenes időszak után megtarthatjuk az elért eredményeket is, ha megvásároljuk. A három cím közül kettőt ráadásul komoly mértékben leakciózott a Microsoft, szóval ha a hétvége során elnyeri valamelyik a tetszéseteket, akkor megéri lecsapni rá. 

Jó hír lehet az Xbox Series S/X tulajoknak, hogy a Judgment optimalizálva van az új hardverekre, de a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően a másik kettő is gond nélkül játszható rajtuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)