1-2-Switch

1-2-Switch kép

Az 1-2-Switch a Nintendo hasonló névre hallgató konzoljának exkluzív, mozgásérzékelős party-játéka, amellyel a játékosok nem a képernyőt, hanem egymást nézik majd, elvégre meglehetősen szórakoztató lesz, ahogy a vicces minijátékok segítségével összemérik erejüket, ügyességüket, gyorsaságukat. A felhozatalban fellelhető pisztolypárbaj, kardvívás, táncpárbaj, szamurájtréning, asztali tenisz, széffeltörés és tehénfejés (!) is.

Elolvasom a tesztet

1-2-Switch teszt - techdemó gorillákkal

Teszt | 2017.04.22 12:03

A 1-2-Switch lényegében 28 minijáték színes gyűjteménye, amelyek mindegyike a Nintendo konzol hardverkülönlegességeit igyekszik bemutatni. De mire lehet elég ez?

Napi büntetés: meghívták tehenet fejni a Nintendo dolgozóit

Hír | 2017.03.28 07:07

A 1-2 Switch tehénfejős minijátékát látva egy farm üzemeltetői kihívták az amerikai Nintendót egy versenyre, ahol valódi állatokat kell megfejniük, a konzolgyártó pedig elfogadta a kihívást.

1-2-Switch - 28 minijáték lesz összesen

Hír | 2017.02.08 10:52

Eddig is szinte kötelező volt a Nintendo Switch egyik első játéka, most azonban még inkább az lett.

1-2 Switch - itt a Nintendo első party-játéka

Hír | 2017.01.13 06:00

Nevezhető könnyebbségnek, ha nem kell a grafikával bajlódni egy játék esetében, a 1-2 Switch ugyanis alapvetően egy mozgásérzékelős party-játék, ahol a játékosok egymást nézik majd.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)