15 Days

15 Days kép

A 15 Days irányítás tekintetében hagyományos point and click kalandjáték. A politikai machinációk mélyére ásó történet azonban már több eredeti vonással bír. Egy háromtagú csapat, Cathryn, Mike és Bernard kalandjait követhetjük nyomon, akik a szent cél érdekében műkincseket lopnak el. Afféle modern Robin Hoodként az eladott műtárgyak után befolyt pénzeket a szegények megsegítésére fordítják. Történetük egy ponton összefonódik egy amerikai különleges ügynök, Jack Stern gyilkossági ügyével. A két szálon futó cselekmény felgöngyölítése során csakis rajtunk múlik, hogy sikerül-e tisztáznunk a vádak alól az anarchista triót, s fényt deríteni a valódi elkövetők személyére.


15 Days - Műkincstolvajok otthona

Hír | 2009.08.03 09:44

Friss képek érkeztek a House of Tales politikai thrillernek szánt kalandjátékából.

15 Days politikai thriller

Hír | 2009.06.04 07:31

A dtp Entertainment az E3 alatt ragadta meg az alkalmat, hogy bemutassa a House of Tales legújabb, 15 Days címre keresztelt kalandjátékát.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)