1968 Tunnel Rats

1968 Tunnel Rats kép

Az 1968 Tunnel Rats egy Uwe Boll film alapján készült FPS, mely a vietnami háborút dolgozza fel. A játékot a Replay Studios készítette, egy tapasztaltabb hamburgi csapat, ennek ellenére a játék mégse volt akkora durranás: a lineáris sztori, a multiplayer hiánya és a sok filmből átvett animáció hamar elvette a játékos életkedvét. Fegyverekből se túl sok, konkrétan 10 darab áll rendelkezésünkre, bár a lángszóróval azért ellehet szórakozni (alapos tisztítást végezhetünk vele, ha úgy érezzük, hogy a vietkongok sunyiban bujkálnak valamelyik járatban). A dögcédulák és a fülek gyűjtögetését is hamar megunja az ember, a gyenge MI is csak ront a helyzeten. Mindezek ellenére az 1968 Tunnel Rats-al azért ellehet szórakozni. A csapdák eléggé viccesek, jópár kellemetlen pillanatot okozhatunk velük az ellenségnek, de ugyanez fordítva is igaz. A játék tökéletes kikapcsolódás azoknak, akik kiakarják ereszteni egy kicst a gőzt és eszetlenül mészárolni. A gépigénye se túl nagy, így azok is tudnak vele játszani, akiknek nincsen atomerőművük.


1968 Tunnel Rats - Uwe Boll első játéka!

Hír | 2008.09.18 07:56

A német Ed Wood-ként emlegetett rendezőfenomén kivételesen saját háborús filmjét ülteti át egy vérgőzös FPS-be.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)