Act of Aggression

Act of Aggression kép

Az Act of Aggression egy modern hadviselésre építő stratégiai játék, amely megpróbálja ötvözni a műfaj már kívülről ismert fogásait vadonatúj játékelemekkel. A R.U.S..E.-t is fejlesztő Eugen Systems egy közeljövőben játszódó, fokozatosan kibontakozó háborús konfliktusba dob be minket az Act of Aggression játékmenetében, amelyben a világ szuperhatalmai játszadoznak egymással. Három frakció közül választhatunk (az ENSZ által irányított Chimera, az Amerikai Hadsereg és a magánhadseregként funkcionáló Cartel), a koncepció pedig leginkább a Command & Conquer: Generalsra emlékeztetheti a játékosokat, persze számos apróbb újítással kell ezt elképzelnünk. Az Act of Aggression rendelkezik multiplayerrel is, amely rengeteg különböző pályával és számos lehetőséggel kecsegtet, a rangsorolt meccsek pedig igazi kihívást nyújtanak.

Elolvasom a tesztet

Act of Aggression teszt - mintha a Command & Conquer zabigyereke lenne

Teszt | 2015.11.01 14:30

A modern hadviseléssel foglalkozó Act of Aggression az RTS műfaj megszokott elemei mellett tud néhány új fogást is mutatni, amely kifejezetten kellemes stratégiává teszi.

Act of Aggression - már megy a C&C inspirálta RTS bétája

Hír | 2015.07.17 10:21

Az Eugen Systems tegnap beindította a stratégiai játék bétatesztjét az előrendelők számára. Ha hiányzik egy jó RTS, akkor jó helyen jártok.

Act of Agression - a C&C-s időket idézi a trailer

Hír | 2015.03.14 15:29

Végre belekukkanthatunk a R.U.S.E. és az Act of War fejlesztőinek legújabb játékába, amely tökéletesen hozza a klasszikus RTS életérzést.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)