Age of Conan

Age of Conan kép

Az Age of Conan egy 2008-ban megjelent MMORPG, melynek első kiegészítője a Hyborian Adventures nevet viseli. A játék egy olyan világban játszódk, ahol a barbárság és a rabszolgaság uralkodik,így az emberek életében a harcok mindennaposak. Miután a játék elején kiválasztottuk hősünk faját (Stygi, Cimmeria, Aquilon) és kasztját, bele is vethetjük magunkat ebbe a zord, de mégis gyönyörű világba. Karakterünk kinézete amúgy teljesen a fantáziánkra van bízva: az arc és haj beállításoktól a tetoválásokig és sebekig mindennel megáldhatjuk a karinkat, így még egyidébbe téve őket. A játék igazi vetélytársa lett a WoW-nak, amit a gyönyörű grafikának és izgalmas játékmenetnek köszönhet. A 3 gombos harcrendszer is rendkívül izgalmas, ha ezeket a megfelelő időpontban nyomjuk le, akkor halálos combokat tolhatunk az ellenség arcába. A játék 18+ os, amit a látványos kivégzéseknek köszönhet, de ez is csak hab a tortán. A második kiegészítője idén májusban jött ki Rise of the Godslayer néven, mely méltó folytatása az elődjének.


Hétmillió dollár felett teljesített a Funcom

Hír | 2009.05.17 20:33

Hétmillió dollárt meghaladó első negyedéves bevételről hozott nyilvánosságra információkat az MMORPG produktumokban érdekelt Funcom vállalata.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)