Age of Empires III: Definitive Edition

Age of Empires III: Definitive Edition kép

Tizenöt évvel az eredeti kiadás megjelenését követően dobja piacra a Microsoft a minden korábbi kiegészítőt magában foglaló, felújított látvánnyal és hangzással ellátott Age of Empires III: Definitive Editiont. A jubileum alkalmából két új náció (svéd és inka), valamint két játékmód (történelmi csaták és kihívások) bővítik a választékot. Fontos még megjegyezni, hogy ázsiai, valamint az őslakos amerikai népek reprezentációját a játékban úgy alakítják át a fejlesztők, hogy az közelebb álljon a valóságoshoz, és mentes legyen a sztereotípiáktól.

Elolvasom a tesztet

Most ingyen próbálhatod ki az Age of Empires 3: Definitive Editiont

Hír | 2023.08.03 16:19

A kampányba és a többjátékos módba is belekóstolhatsz anélkül, hogy egy forintot költenél a játékra.

Az Age of Empires III új DLC-je egy nagyon érdekes új játékmódot hoz

Hír | 2022.05.16 14:07

Az Age of Empires III: Definitive Edition hamarosan egy vaskosabb kiegészítést kap, ami rengeteg izgalmas újdonságot tartogat.

Újabb kiegészítőt kap az Age of Empires 3: Definitive Edition, a fekete kontinensre megyünk

Hír | 2021.07.21 13:25

A The African Royals expanzió új civilizációkkal és eddig nem látott mechanikákkal teszi változatosabbá a felújított stratégiai játékot.

Age of Empires III: Definitive Edition teszt - 15 év után újra világháború

Teszt | 2020.10.14 09:01

A 15 éves jubileum alkalmából felfrissített és némileg kibővített formában tér vissza az Age of Empires széria máig utolsó darabja.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)