Age of Pirates 2: City of Abandoned Ships

Age of Pirates 2: City of Abandoned Ships kép

Az Age of Pirates 2: City of the Abandoned Ships egy olyan szerepjáték, melyben bőven lesz részünk kalandban és harcban. A cél, hogy mi legyünk a leggazdagabbak, a tengerek ura, amit kétféle képpen érhetünk el: vagy egyedül vágunk neki és hódítjuk meg a tengert, vagy a négy flotta közül (franci, angol, spanyol, holland) csatlakozunk az egyikhez. Lehetünk rettegett kalózok vagy félelmet nem ismerő hajóskapitány. Ha olyan kedvünk van lazán kirabolhatjuk valamelyik kereskedelmi hajót, vagy ha bátrabbak vagyunk betámadhatunk egy-egy védettebb kikötőt, várost is. Hajókázás közben felderíthetünk meseszép tájakat, rejtett civilizációkat, és semmi sem állíthat meg bennünket abban, hogy mi legyünk a leghatalmasabbak. Az Age of Pirates 2: City of the Abandoned Ships 2009-ben jelent meg, és elég vegyes fogadtatásban részesült. Valakinek tetszett, míg másoknak kevésbé, de ez melyik játéknál nincs így?! Ha szeretitek a kalandokat, akkor próbáljátok ki, egy próbát megér!


Age of Pirates 2: City of Abandoned Ships bejelentés

Hír | 2009.04.20 20:42

A Playlogic Entertainment hivatalos közleményben bejelentette Age of Pirates 2: City of Abandoned Ships névre hallgató kaland-szerepjáték keverékét.

Age of Pirates 2: City of Abandoned Ships - Horgonyt fel!

Hír | 2008.10.23 14:52

Az orosz Akella hol kisebb, hol nagyobb sikerrel próbálja meglovagolni a kalózromantika hullámait évek óta.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)