Akaneiro: Demon Hunters

Akaneiro: Demon Hunters kép

Az Akaneiro: Demon Hunters, American McGee legújabb játéka, melyet böngésző segítségével játszhatunk majd. McGee-nek köszönhetjük többek között az Alice és az Alice: Madness Returns című játékokat is. Ezúttal egy hangulatos látványvilággal rendelkező, Diablo és Torchlight szerű játékot köszönhetünk neki, amiben is a Piroska és a Farkas történetének egy újszerű és egészen egyedi változatát követhetjük nyomon a képernyőinken, akár több társunkkal együtt is. Piroska történetét ezúttal a feudális Japánban képzelték el az alkotók, fantasztikus zenével és magával ragadó, rajzolt grafikával. Aki kíváncsi, hogy Piroska hogyan győzi le a csúnya, gonosz démonokat, annak nem kell más tennie, mint kivárni a 2013-as megjelenést és készíteni a kedvenc böngészőt.


Bukás a legújabb American McGee játék, ketten maradtak a fejlesztőcsapatban

Hír | 2014.01.30 21:43

Az ember, aki nemrég a játékvilág egyik legkevésbé szimpatikus figurájává vált, többmilliós minuszba vágta magát új játékával.

Elindult az Akaneiro nyílt béta

Hír | 2013.01.10 15:03

Megnézzük Piroskát a japán erdőben, hátha eltévedt?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)