Alan Wake

Alan Wake kép

A történet szerint Alan Wake sikeres horrorregény-író volt, ám néhány éve elvesztette "múzsáját" és visszavonul pihenni egy kisvárosba, Bright Fallsba. Nemrég egy könyv írásába kezdett, melynek témái a rémálmai. Ám álmainak rémes teremtményei egyszer csak valóságossá válnak, és rászabadulnak Bright Falls álmos városkájára. Alan egyetlen szövetségese a fény. Ahogy leszáll az est, hősünk nincs többé biztonságban. Miután a nap eltűnik a dombok mögött, képzeletének rémes teremtményei eljönnek érte - és sem ő, sem mi nem tudhatjuk, hogy mi az álom és mi a valóság.

Elolvasom a tesztet

Alan Wake: Csak 2009-ben??

Hír | 2008.01.08 18:44

A Microsoft egyik belsős memo-ja szerint 2008-ban érkezik a finn Remedy alkotása, míg más források 2009-et emlegetnek.

Alan Wake késik és kapunk DX10-et XP-re?

Hír | 2007.07.22 11:51

A szemfüles játékosok nyílván észrevették, hogy Alan Wake bizony nem jelent meg az E3 rendezvényen.

Alan Wake még idén!

Hír | 2007.07.11 10:04

A korábbi latolgatások hamisnak bizonyultak, hiszen még idén a boltokba kerülhet, a Max Pay-t is jegyző fejlesző, a Remedy Alan Wake-je.

Az Alan Wake is Vista exkluzív lesz

Hír | 2007.06.15 15:58

Az Alan Wake kapcsán korábban már riogatták a játékosokat olyannal, hogy a program mennyire is jól fog futni a 4 magos rendszereken, most egy újabb döfést kaptunk, miszerint a játék csak Windows Vista operácios rendszerrel fog elindulni.

[KéPZ] Alan Wake madártávlatból

Hír | 2007.04.09 16:19

A Max Payne alkotói már jó ideje készítik az igen ígéretes Alan Wake-et. A játék a jó történetével, grafikájával, szabad játékmenetével, nagy bejárható területeivel és időjárás szimulációjával tűnhet ki a tömegből. A mai napon három szép kép érkezett a készülő programból.

Alan Wake exkluzív X360 és Vista alkotás

Hír | 2006.05.09 23:54

A Microsoft a ma már annyit emlegetett sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy ők fogják kiadni az Alan Wake című játékot, még pedig kizárólag Xbox 360 és Windows Vista platformra. A Remedy műhelyében készülő játékban, mint azt már mindenkinek tudni illik a játékos annak az Alan Wakenek a bőrébe bújik, aki egy remek újságíró hírében áll, aki egy kisvárosba vonul vissza, hogy megtalálja relytéjes körülmények között eltünt feleségét. Frank Pope a Microsoft pénzügyi részlegének vezetője elmondta, hogy a fejlesztőgárda ezzel a játékkal kizárólag a már korábban említett platformokra kívánja elhozni a lehető legtökéletesebb játékélményt. Hozzátette még, hogy a játékosok innovatív és összetett élményben részesülhetnek majd a Remedyvel közösen összehozott alkotásának köszönhetően. Az eseményekhez Petri Järvilehto a Remedy kreatív igazgatója hozzátette, hogy sokat fáradoztak egy olyan kiadó keresésével, amely megfelelne a játékaik színvonalához, ám most ezt az MGS személyében megtalálták, így az Alan Wake című játékuk az őt megillető pompában érkezhet majd meg, ők pedig tovább menetelhetnek a sikerek felé.

[MOVIE] ALAN WAKE!!!!!!!!!!!

Hír | 2006.05.09 22:05

IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!! Miközben sokan a textes Microsoft konferencia jelentéseket figyelik, mi szállítjuk a mozgóképeket :) Ezúttal felcuppantottam szerverünkre az Alan Wake idei E3-as bemutatóját, mely, bármennyire is hihetetlen, issszonyatosan komoly!!! Nem is szaporítanám a szót, töltsétek most azonnal ezerrel!!!!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)