Alice

Alice kép

Az Alice egy 2000-ben megjelent akció-horror játék, mely American McGee és az Electronic Arts közös agyszüleménye. A játék Csodaország történetét dolgozza át a maga sajátos, beteges módján: Alice egy hétköznapi kislány, hétköznapi álmokkal. Ám élete egy szempillantás alatt felborul (szó szerint), mikor egy este tűz üt ki a lakásukban, melyben szülei életét vesztik. A kislány idegileg teljesen összeroppan, míg végül egy elmegyógyintézetbe kerül. Egy este kedvenc könyve olvasása közben elszenderedik és ekkor csöppenünk bele abba a beteg világba, amit végig kell harcolnunk, hogy a főhősünkből egy beteg emos helyett, újból normális kislány legyen. A groteszk történet sokak tetszését elnyerte, ami nem csoda hiszen a játék állandó meglepetésekkel és váratlan fordulatokkal bombázza a játékost. Akkoriban a grafikája is szépnek volt mondható. Tehát a játék hatalmas siker volt, így nem meglepő, hogy az EA újból megbízta McGee-t, hogy készítse el az Alice folytatását. Reméljük sikerül ezzel visszaszerezni a jóhírét, amit az útóbbi játékai miatt elvesztett.


Alice visszatér az őrülten beteg Csodaországba

Hír | 2009.02.20 07:38

American McGee és az Electronic Arts együttműködésének köszönhetően feltámad a klasszikus akció-horror.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)