Alien Breed 2

Alien Breed 2 kép

A mostani Steam Summer Camp Sale amellett, hogy rengeteg árleszállítást hoz, egy nyereményjátékot is tartalmaz. Minden napra jutnak olyan feladatok, amelyek teljesítéséért "ticket" kapható. 3 ticketes egységáron a jutalom-boltban rengeteg kiegészítőt, exklúzív pályákat, ruházati szeteket lehet kapni mindenféle játékhoz - illetve az Alien Breed 2 is megszerezhető. 3 ticket könnyű megszerzésének módszerét mutatjuk meg - mindegyik lépésért egy ticket jár.. 1. lépés: Csatlakozzunk a Steam Summer Sale Official Grouphoz. 2. lépés: Linkeljük a Facebook és a Steam accountunkat. 3. lépés: Bármelyik barátunk Steam közösségi oldalán írjunk egy kommentet. És igen, meg is van a 3 ticket, lehet menni beváltani a jutalom-boltba, akár egy ingyenes Alien Breed 2-re, akár másra (térképek, missziók, autók, felszerelések, karakterek különböző játékokhoz stb....). Természetesen a napi 7 kihívásért napi hét ticket kapható minden nap még július 10-ig (elméletileg) szóval aki több, mint egy jutalmat szeretne, nézze meg, hogyan juthat több tickethez - illetve akinek a leírt módszertan nem tetszik, választhat mást is. Jó játékot!


Alien Breed 2 ingyen a Steamen - egy kis segítség.

Hír | 2011.07.03 15:05

No persze meg kell dolgozni érte - de körülbelül két perc alatt megvan a cucc...

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)