Amnesia: A Machine for Pigs

Amnesia: A Machine for Pigs  kép

A Thechineseroom műhelyéből származó Amnesia: A Machine for Pigs ugyan nem közvetlen folytatása az Amnesia: The Dark Descent-nek, de hasonlóan horrorisztikus élményt kínál, és ugyanabban az alternatív történelemben, valamint univerzumban játszódik, mint elődje. A nyomasztó és baljós hangulatú túlélő horror zenéjét Jessica Curry-nek, a Dear Esther zeneszerzőjének köszönhetjük, aki ismét remek munkát végzett. Az Amnesia: A Machine for Pigs történetében egy módos iparost, név szerint Oswald Mandust irányítjuk, aki tragikus eseményeket élt át mexikói útján: megbetegedett és álmaiban sötét gépezeteket látott, majd meggyógyulásakor rájön, hogy a gépezet valóra vált. Ha valaki rettegni szeretne egy jót, a PC, a Linux vagy az OS X platformok egyikével kell rendelkeznie.


Humble Bundle - tíz játék a Summer Games Done Quick csomagban

Hír | 2014.06.24 09:21

A Steam Summer Sale alatt a Humble Bundle-t se felejtsük el, ugyanis most egy újabb remek akcióval jelentkeztek. Tíz játék, alig több mint 5500 forintért.

Amnesia: A Machine for Pigs - a rajongóknak nem jött be, most lázadnak

Hír | 2014.02.28 07:20

A legendás horrorjáték második része sok rajongónak okozott csalódást, akik frusztrációjukat továbbították is a stúdió felé.

Amnesia: A Machine for Pigs teszt - az éhes disznó rémálma

Teszt | 2013.10.17 17:20

Miután az Outlast okozta trauma elmúlt, újra retteghetünk az Amnesia: The Dark Descent folytatása, az Amnesia: A Machine for Pigs miatt.

Amnesia: A Machine for Pigs - tök mindegy, hogy játék-e vagy nem

Hír | 2013.09.21 21:00

A sorozat új részét fejlesztő The Chinese Roomtól gyakran kérdezik, hogy játékellenesek, vagy csak próbálják megreformálni a videojátékok világát.

Amnesia: A Machine for Pigs - megjelenési dátum és meglepetés

Hír | 2013.08.16 17:50

Többszöri halasztás és csúsztatás után végre ténylegesen megjelenik a The Dark Descent folytatása, méghozzá hamarabb, mint hittük.

Amnesia: A Machine for Pigs - újabb komplikációk

Hír | 2013.06.06 11:05

Tovább halasztották az Amnesia: The Dark Descent folytatásának megjelenését, mert a fejlesztés nem a tervezett ütemben halad.

GS Hype - THQ, Star Trek: The Video Game, Amnesia, Among the Sleep

Hír | 2013.04.22 20:30

Julcsi elhozta nektek a legfrissebb híreket: szó lesz a God of War számokról, a THQ utolsó címeiről és a Star Trek hamarosan érkező játékáról.

Malacka szívrohamot kapna az új Amnesia: A Machine for Pigs trailertől

Hír | 2012.11.02 19:33

Gyermekversikével támad a legújabb videó, melyben a bárányok hallgatnak. A malacok viszont nem...

Amnesia: A Machine for Pigs trailer - horror a sertések között

Hír | 2012.06.15 13:25

A disznós játék legalább olyan rémisztő lesz, mint az Amnesia: The Dark Descent.

Amnesia: A Machine for Pigs - hivatalos, Halloweenra igérik

Hír | 2012.02.23 09:35

Miután az Amnesia: The Dark Descent fejlesztői egy honlappal megkezdték a rajongók érdeklődésének felcsigázását, most több infóval láttak el minket.

Meneküljetek, érkezik az új Amnesia!

Hír | 2012.02.13 17:30

Az utóbbi évek egyik legfélelmetesebb indie horrorja folytatást kap, vagy konzolátiratot, vagy mindkettőt egyszerre.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)