Ancient Wars: Sparta

Ancient Wars: Sparta kép

A hagyományos stratégiai alapokon nyugvó játék három játszható fajjal, harccal a vízen és a szárazföldön, érkezik. A játék egy eddig ismeretlen nemzetet, az ókori spártaikat mutatja be.


Ancient Wars: Sparta

Teszt | 2007.08.01 17:42

Számtalanszor visszautaztunk már az ókorba bizonyos RTS-ek jóvoltából, de konkrétan a spártai hősök témája soha nem volt még annyira aktuális, mint most. Ennek oka pedig nem egy évforduló, hanem egy bizonyos mozifilm.

[KéPZ] This is Spartaa... egy másik

Hír | 2007.04.15 08:38

A spártai kultúrkör, leginkább a 300 című filmnek köszönhetően, egyre népszerűbb. Csodálkozunk is rajta, hogy nem készül még belőle egy tucat játék. Az Ancient Wars: Sparta azért megpróbálja az ókori stratégiára éhező játékosokat megetetni egy jó kis Age of Empires klónnal.

[DEMO] Ancient Wars: Sparta

Hír | 2007.04.03 10:22

Az Eidos végre kiadta az Ancient Wars: Sparta demó változatát, amiben megízlelhetjük a spártai katonák küzdelmeit.

Sparta: Ancient War Előzetes

Hír | 2006.09.21 15:58

Akik már regisztráltak SMS hírszolgáltatásunkra, azok már napokkal ezelőtt megtudhatták, hogy szerkesztőségünkbe megérkezett a Sparta: Ancient Wars című valós idejű stratégiai játék előzetes tesztverziója. Most erről meséli el élményeit Bad Sector. Kellemes olvasgatást az érdeklődőknek!

Sparta: Ancient War

Hír | 2006.09.21 15:54

A spártaiak a nem éppen fényűző és kényelmes életmódjukról ismertek, ám a Sparta: Ancient Wars-ról szerencsére ez a „spártai” design nem mondható el: igazán látványos, színgazdag grafikájú, gazdag fícsörökkal feldúsított RTS-el van dolgunk.

[MOVIE] Sparta: Ancient Wars

Hír | 2006.05.10 22:08

Egy E3-as trailer erejéig elkalandozunk a hős katonák szigorral teli korának rejtelmeibe: Sparta: Ancient Wars. A várhatóan idén ősszel érkező RTS-ről az a pletyka járja, hogy remekbeszabott módon eleveníti majd meg az ősi kultúra elemeit. No, lessük inkább meg, hogy mi a helyzet:

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)