Angry Birds 2

Angry Birds 2 kép

Sok éve már annak, hogy egy dühös madarat zöld disznók erődjébe lőhettünk be szép ívet húzva a mérges szárnyas után, azóta pedig a Rovio már számos platformon és annál is több alkalommal aknázta ki a sikeres koncepcióban rejlő lehetőségeket. A franchise népszerűsége azonban visszaesett és a Rovio bevételei is csökkentek, ezért a megoldást az Angry Birds 2-ben látták. A folytatás már az "ingyenesen letöltheted, de játék közben fizess, ha nem akarsz várni" elvet követi, azaz folyamatosan kéreget. Az ismerős játékmenet megmaradt, a játék szebb és csiszoltabb, valamint néhány újdonság is felfedezhető, élükön azzal, hogy a pályák újrajátszáskor néhány elemükben megváltoznak.

Elolvasom a tesztet

Angry Birds Action! - jön az új rész, ami összekapcsolja a brandeket

Hír | 2016.04.28 10:15

Az Angry Birds film által keltett hullámokat meglovagolva a Rovio bejelentette a következő dühös madaras játékot, az Angry Birds Action!-t, amely több egy szimpla mobiljátéknál.

Angry Birds 2 teszt - nem csak a madarak dühösek

Teszt | 2015.10.20 14:22

A dühös madarak menetelése folytatódik, avagy a Rovio az Angry Birds 2-vel ismét a pénzünket akarja, ezúttal nem kapja meg olyan könnyen.

Angry Birds 2 - 30 millió letöltés két hét alatt

Hír | 2015.08.13 21:18

Az Angry Birds 2-re megjelenése óta harmincmillióan voltak kíváncsiak, míg az eredeti játéknak a 20 millióhoz is 9 hónap kellett.

Angry Birds 2 - túl a 10 millió letöltésen

Hír | 2015.08.06 07:24

Ahogyan az várható volt, máris többmillió játékos függött rá az öngyilkos merénylő maradak következő kalandjára.

Angry Birds 2 bejelentés - nahát, csak nem folytatás készül?

Hír | 2015.07.16 08:24

Az Angry Birds folytatást kap, miután az első játék óta összesen 11 folytatása jelent meg. Na de ez; ez most tényleg meghatározó lesz.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)