Angry Birds Epic

Angry Birds Epic kép

Az Angry Birds franchise alapfelállása számos témával bővült már az idők során, így például belekóstolhattunk a Rio, a Star Wars kiadásokba, de a malacok is kaptak már saját játékot Bad Piggies néven. A Rovio az Angry Birds Epic esetében valami teljesen mást talált ki - egy körökre osztott szerepjátékot. Az Android, iOS és Windows Phone tulajdonosokat megcélzó alkotás egyjátékos kampánya összetett crafting rendszerrel bír, amelynek során összegyűjtött és/vagy megvásárolt alapanyagokból eszkábálhatunk páncélokat, fegyvereket és egyéb tárgyakat.


Angry Birds Epic - megjött az első trailer

Hír | 2014.03.17 15:18

Nekünk ugyan még várnunk kell egy kicsit, a világ számos pontján már pörgetik a legújabb Angry Birdsöt. Kaptunk is egy trailert, hogy tudjuk, mire számítsunk.

Angry Birds Epic - ez most egy körökre osztott RPG

Hír | 2014.03.12 19:02

Azt hittétek, hogy a középkori Angry Birdsben is madarakat kell lövöldöznünk disznók irányába, a jól megszokott módszerrel? Nos, nem, nem egészen.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)