Angry Birds: Star Wars

Angry Birds: Star Wars kép

A Rovio bombasikerű mobil játéka, az Angry Birds, ezúttal a Star Wars univerzumba látogat el. A midiklorián-túladagolásban szenvedő madaraink a Star Wars 4. részének helyszínein látogatva végig veszik fel a harcot az Első Galaktikus Disznó Birodalom ellen. A korábbi Angry Birds részekhez képest szinte mindegyik madár (kivétel a kék és a nagy piros) egy eddig nem látott új képességeket kapott, melyek közül néhány a játék haladásával fejlődik. A játék mind az eredeti Angry Bird, mind az Angry Birds: Space mechanikáját felhasználja, földön és űrben röptetve a lázadó madarakat. Olyan híres helyszíneken harcolhatunk mint a Tatooine, Dagobah, vagy maga a Halálcsillag. Az Angry Birds: Star Wars mind mobilokon (IOS/Android), mind PC-n is elérhető.


Angry Birds - innováció kell, nem Star Wars meg kitömött játékok

Hír | 2013.10.18 19:30

Az Electronic Arts egykori vezérigazgatója szerint a Rovio rossz úton halad, az Angry Birds nem fog sokáig a piacon maradni, ha nem mutat valami újat.

Angry Birds Star Wars II - valódi figurákkal érkezik

Hír | 2013.07.15 15:50

Hamarosan érkezik az Angry Birds Star Wars II és a Rovio egy kis Skylanders-es csavarral is megspékeli a játékot.

Angry Birds: Star Wars játékfigurák jönnek

Hír | 2013.05.30 12:00

Ha nem volt elég az Angry Birds plüssfigura, kulcstartó, társasjáték, anyámkínja, akkor most érkezik a Star Wars széria.

Angry Birds: Star Wars - Leia hercegnő bevetésen

Hír | 2012.11.30 18:35

A Rovio hírül adta, hogy megjelent az Angry Birds: Star Wars legelső frissítése, amely a szexi Leia hercegnőt is bevezeti, mint rózsaszín dühös madarat egyedi képességgel.

Angry Birds: Star Wars - itt repülnek a pontszámok

Hír | 2012.11.08 16:18

A mérges madarak háborúja a malacokkal még veszélyesebb, mióta velük van az Erő!

Angry Birds: Star Wars - Traileren Han és Chewie

Hír | 2012.11.05 21:20

A Rovio folyamatosan videókkal bombázza tetemes rajongói bázisát, hiszen november nyolcadikán végre elrajtol az Angry Birds: Star Wars.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)