Anno 1404: Venice

Anno 1404: Venice kép

Az Anno 1404: Venice kiegészítőben Velence sajátos kultúrájával, a korábbiaktól merőben eltérő kialakítású kikötőkkel és szigetvilágokkal, saját kereskedelmi flottával és a legkiválóbb kémekkel (Az idegen városok bármelyik lakóházát a legnagyobb titokban megszabadítják korábbi tulajdonosától, majd annak otthonát bázisként használva szabotázsakciókat hajtanak végre.) fűszerezi az egyébként sem gyenge alapjátékot. A hab a tortán pedig a sokak által hiányolt multiplayer megjelenése, amiben a már említett spionok komoly szerephez jutnak, hiszen könnyedén ribilliót és zűrzavart kelthetnek a riválisok városaiban. A velencei tanács ráadásul pusztán pénzügyi nyomásgyakorlással, szavazatok megvásárlásával tehet szert befolyásra más városok tanácsában, így akár egyetlen csepp vér kiontása nélkül képes egész szigeteket terjeszkedő birodalmához csatolni. A velencei kultúra legjelentősebb épületének számító palota a játékos szája íze szerint szabható testre, így mindenki egyedi emlékművet állíthat magának.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)