Anno 2070

Anno 2070 kép

Az Anno széria már számtalan játékkal gazdagodott az évek során, ám azok mind a múltban játszódtak. Ezúttal a készítők szakítanak a hagyományokkal és a nem túl távoli jövőt választották új valós idejű stratégiájuk színhelyéül. A játék szerint a 2070-es évekre kimerülőben lesznek a föld erőforrás készletei, a szennyeződés egyre csak növekszik, és az energiaéhség eddig soha nem látott méreteket ölt. A játékbna két frakció van jelen, a környezetbarátabb Eco, akik, újratermelődő, tiszta energiát használnak, ami azonban közel sem olyan hatékony, mint az ipari Tycoon frakció atom és szénerőművei. Az Anno 2070-ben a jelen kihívásai vegyülnek a jövő technológiájával, melyben az emberiségnek meg kell küzdenie. Neked vajon menne?


A Ubisoft egyik csapata szembeszállt a kiadóval

Hír | 2022.07.06 21:42

Nem minden divízió nyugszik bele abba, hogy néhány régebbi játék szervereit lekapcsolják.

Anno 2070 Complete Edition - a teljes élmény kulcsa

Hír | 2013.03.29 19:20

Megjelent az Anno 2070 bővített kiadása, mely többek között a Deep Ocean kiegészítőt is tartalmazza.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)