Arcanum of Steamworks and Magick Obscura

Arcanum of Steamworks and Magick Obscura kép

Az Arcanum of Steamworks and Magick Obscura a Troika Games első játéka. A Fallout első részén edződött fejlesztők egy steampunk univerzumot álmodtak meg, amiben tökéletesen megfértek egymás mellett a Jules Verne regényeiből ismert fantasztikus találmányok, illetve az ősi tudás, a mágia és a varázslat. A játékos Arcanum egén szárnyal egy gigantikus léghajó első útján, ám egy váratlan rajtaütés következtében tragédiába torkollik a pihentetőnek ígérkező repülés. A zuhanás után a romok között egy öreg gnóm utolsó szavaiként elrebegett kérése a világ későbbi sorsát meghatározó eseménysorozatot indít el. A valós időben, illetve körökre osztva is játszható RPG kezdetén több faj közül választhatjuk ki karakterünket, hogy aztán később a megfelelő képességeket fejlesztve kialakítsuk a nekünk tetsző avatárt, aki lehet harcos, párbajhős, mágus, vagy a technika tudora is, minden rajtunk múlik.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)