ArcheAge

ArcheAge kép
  • Fejlesztő: XL Games
  • Kiadó: XL Games
  • Platform: PC
  • Stílus: MMO
  • Megjelenés: 2012.11.30.
  • Korhatár: 3+

Az eredetileg Project X2 néven futó MMO-t nem más készítette (többek között), mint a LineAge designere, Jake Song és a Crysis 2 motorjára, a CryEngine 3-ra támaszkodik külcsínben, így meseszép grafikára és hiteles fizikára számíthatunk. Az ArcheAge játékmenete igen sokrétű, az ingyenesség mellett a játék bejárható világa várhatóan nagyobb lesz, mint a World of Warcrafté. A játékosok létrehozhatnak falukat, városokat és meg is támadhatják mások városait, várait. Az MMO három kontinense között nincs töltés vagy várakozási idő, mindenfajta időveszteség nélkül, egybefüggően közlekedhetünk a világban. Mivel a játékosoknak saját hajója is lehet, ezért a kontinensek között akár a saját ladikunkkal (ami akár tengeri ütközetben is részt vehet) is közlekedhetünk, ez szívünk joga. A nyílt bétában jelenleg három faj kapott helyet, de a készítők nyolcat terveznek berakni: a Nuian a természet kedvelője, a kezdőpontja egy nagy erdő mélyén lakozik, amit magas hegyek vesznek körül. A második kaszt az elf, amelyeket különösebben nem kell bemutatni, nem úgy a Ferres fajt, amely egyfajta macska-ember kinézetű harcosok és mindent megtesznek a küldetés sikerének érdekében.


ArcheAge - DDoS támadás a megjelenés előtt

Hír | 2014.09.15 22:09

Az ArcheAge című MMO megjelenése csak holnap esedékes, de máris DDoS támadás érte a szervereket.

Európában is tiszteletét teszi az ArcheAge MMO

Hír | 2013.01.01 12:44

Rengeteg olyan ázsiai MMO létezik, amelyről a nyugat még csak nem is hallott, ezek közül mutatkozik most be egy Európában is - ez az ArcheAge.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)