ArmA II: Operation Arrowhead

ArmA II: Operation Arrowhead kép

ArmA 2: Operation Arrowhead Alig egy éve készült el a cseh Bohemia stúdió komoly katonai szimulátora, a műfaj legjobbjának tartott ArmA 2, de a fejlesztő srácok nem sokat pihentek, és meglepték a rajongókat az első különálló, az alapjáték nélkül is futtatható kiegészítővel. Az ArmA 2: Operation Arrowhead rövidsége miatt nem tekinthető ugyan a sorozat harmadik felvonásának, ám mégis több egyszerű kiegészítőnél, hiszen az új küldetések és fegyverek mellett számos komoly újítással gazdagodott a játékmenet, és a grafikus motor sem maradt érintetlen. Ezúttal a fiktív Takisztán földjén (Afganisztánról mintázták) találjuk magunkat, ahol Csernorusz (az alapjáték helyszíne) barátságos tájai, dús növényzete, és zöld fenyvesei után kietlen, kopár, sziklás hegyvidék, és a sivatag sárgás színei várnak bennünket. A történet a manapság oly divatos FPS sémát követi, vagyis a zavaros Közel-Keleti ország lázadó terroristáit kell kifüstölnünk a demokrácia nevében, az amerikai hadsereg vagy szövetségeseinek katonájaként. Az új helyszínen új járműveket (Apache helikopter, Bradley lövészpáncélos) és fegyvereket (Mk17 gépkarabély) kapunk, az igazi újdonságot azonban az izgalmas játékélményt nyújtó FLIR infrás éjjellátó készülék jelenti, ami ugyan más FPS-ekben is előfordul, de a Bohemia rendszere nagyságrendekkel fejlettebb és realisztikusabb azoknál. Az Operation Arrowhead-ben már nem csak „hagyományos“ pilóta nélküli UAV-kkel, hanem forgószárnyas ULB (Unmanned Little Bird) felderítőkkel is találkozhatunk. A fejlesztők átvették az ACE2 modból a népszerű hátizsák rendszert, és a mesterlövész puska lézeres állíthatóságát. A jól felépített single kampány másfél-kétórás küldetései szépen végigvezetnek az újdonságokon, saját küldetéseket készíthetünk a továbbfejlesztett szerkesztővel, és természetesen bevethetjük magunkat a legnagyobb mókába, vagyis a kompetitív multiplayer módba, amely légicsatákkal és a Capture the Island játékmóddal bővült. Az ArmA 2: Operation Arrowhead 2010. június 29-én jelent meg, kizárólag PC-re.


ArmA II - Operation Arrowhead Artillery trailer

Hír | 2010.08.29 16:43

Érdekes újdonság került a játékba az 1.45-ös peccsel.

ARMA 2 - Operation Arrowhead: Night Ops trailer

Hír | 2010.06.28 12:22

Már csak egyet kell aludni, és megjelenik az új ArmA, az Operation Arrowhead.

Arma II - Operation Arrowhead Takistan Army trailer

Hír | 2010.06.11 11:31

Takistan egy közép-ázsiai képzeletbeli ország.

ArmA 2: Operation Arrowhead - Júniusban érkezik

Hír | 2010.04.23 08:50

Megjelenési dátumot kapott az ArmA 2 első standalone kiegészítője, az Operation Arrowhead

ArmA 2: Operation Arrowhead ingame képek érkeztek

Hír | 2009.10.03 15:42

Mint a képekből láthatjuk, a fejlesztok nem lazsálnak az ARMA háza táján.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)