Arma Tactics

Arma Tactics kép

Az Arma széria mellékhajtásaként számon tartott Arma Tactics játékmenetében egy fejleszthető, négyfős csapatnak parancsolunk a történet alapú küldetések során, amelyeket a fejlesztést végző Bohemia Interactive véletlenszerűen felbukkanó tartalmakkal tett még érdekesebbé és egyben a játékot újrajátszhatóvá. A taktikai lövöldében lehetőségünk van többfajta stratégia alkalmazására és az adott feladat megoldásában is szabad kezet kapunk. A missziók teljesítésével katonáink fejleszthetővé válnak és vadonatúj fegyverek is elérhetőek lesznek.


Arma Tactics - iOS-re megjelent, PC-re majd jön

Hír | 2013.09.06 19:20

Az NVIDIA Shield után iOS eszközökre is megjelent az Arma Tactics nevű körökre osztott taktikai játék, de a PC-sek sem maradnak ki .

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)