Armored Core 5

Armored Core 5 kép

Az Armored Core V az ötödik teljes értékű folytatása a terebélyes Armored Core szériának. A játékot ezúttal is a From Software-nek köszönhetjük, akik már gyakorlott mesterei a szimulátoroknak. A sorozat előző részeiben megszokhattuk, hogy gyorsan, minden reflexünket felhasználva kellett harcolnunk ellenfeleinkkel, azonban az Armored Core 5-ben a taktikai játékon lesz a hangsúly. A játék egyébként egy jővőbeli posztapokaliptikus világban játszódik, ahol az ellenállás egy "APA" nevű fickó és az ő általa irányított vállalat ellen vív élet halál harcot. A játékos egy AC pilótájaként csatlakozik a lázadókhoz és rajtunk múlik az ismert világ sorsa. Aki szeretné kipróbálni a játékot, az megteheti Xbox 360-on és PS3-on.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)