Assassin’s Creed IV: Black Flag – Freedom Cry

Assassin’s Creed IV: Black Flag – Freedom Cry kép

Azon játékosok számára, akik játszottak már az Assassin's Creed IV: Black Flaggel, nyilván nem ismeretlen Edward elsőtisztje, Adewale, aki játszható karakterként tér vissza a Freedom Cry történetében. A DLC eseményei 15 évvel azután játszódnak, hogy Adewale csatlakozott Edward legénységéhez a Jackdaw fedélzetén, mikor újdonsült hősünk Saint-Domingue szigetén találja magát hajó, fegyverek és társak nélkül, majd hamar kiderül, hogy ezúttal nem a templomosok lesznek a fő ellenfeleink, hanem az elnyomás és a zsarnokság. Az Assassin's Creed IV: Black Flag - Freedom Cry kilenc küldetést kínál, amely több mint négy óra játékidőt ígér.


Assassin's Creed IV: Black Flag Freedom Cry teszt - ilyen a rabszolgasors

Teszt | 2014.02.13 21:00

A templomosok most kicsit háttérbe szorulnak, új hősünk, Adéwalé ugyanis a kizsákmányoló zsarnokság ellen száll harcba.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)