Assassin's Creed

Assassin's Creed kép

Az Úr 1191. esztendejében megindul a Harmadik Keresztes Hadjárat a Szent Föld meghódítására. Az Assassin's Creed főszereplője, Altair Ibn La-ahad bőrébe bújva azonban nekünk más terveink vannak, hisz bérgyilkosként bárkinek a szolgálatába szegődhetünk. Az Assassin's Creed játékmenetét leginkább a szabadság és a parkour életérzés jellemzik, amit gyönyörűen kidolgozott grafikával, részletes környezettel, és megannyi hangulatos részlettel találkozik a Ubisoft egyik legsikeresebb szériájának legelső részében.


Ubidays: [KéPZ] Ubisoft képhalmaz

Hír | 2007.05.23 21:40

A most zajló Ubidays 2007 rendezvénynek köszönhetően sorban bukkannak fel a képek a Ubisoft készülő játékaiból. Következzen az első adag felszínre került szépséges screenshot.

Ubidays: [MOVIE] Assassin's Creed kedvcsináló

Hír | 2007.05.23 11:52

Az Ubisoft egy új trailert mutatott be az Assassin's Creed-ből. A videó nem is akármilyenre sikerült.

Assassin's Creed Limited Edition?

Hír | 2007.05.22 16:41

Az IGN jelentése szerint az Assassin's Creed-ből speciális verziót tervez kiadni az Ubisoft.

A gyilkos és a femme fatale

Hír | 2007.05.09 17:39

Az Ubisoft az a cég, amelytől mindig meglepetések érnek minket… Miután a Prince of Persia sorozat lezárult, a készítők egy vadonatúj középkori játékhoz fogtak, melynek főszereplője egy rejtélyes arab bérgyilkos a keresztes háborúk idején. A játék fő designere és producere pedig nem más, mint egy gyönyörű kanadai hölgy: Jade Raymond.

Assassin's Creed: ősszel már merényelhetünk?

Hír | 2007.05.01 09:56

Szépen lassan csordogálnak a friss információk az Ubisoft montreal-i műhelyében készülő Assasin's Creed-ről. A folyamatosan adagolt ropogós képecskék után, végre talán nem kell tovább találgatnunk, mikor is élvezhetünk hasonló gyönyörűséget a mi monitorunkon. Ugyanis az Amazon.com megszellőztette a játék megjelenési dátumát.

[KéPZ] Assasin's Creed képecskék

Hír | 2007.04.30 11:21

Új képek érkeztek az Ubisoft középkori-akciójátékából, az Assasin's Creed-ből. A megjelenés sajnos még mindig csak szeptember 26-án esedékes.

Assassin's Creed fejlemények

Hír | 2007.04.25 21:57

Az Assassin's Creed-ről már rég nem kaptunk érdemleges információt, viszont most megtört a jég és nekünk is jutott némi nemű info a középkori Közel-Keletet megelevenítő játékból.

Assassin's Creed: a szőke színésznő elárulta a titkot!

Hír | 2006.12.14 12:35

Kristen Bell (képeinken ;) ) neve sokak számára talán nem annyira ismerős (külföldön az ott nagyon népszerű Veronica Mars nevű sorozat címszereplője), ám most a játékosok és leginkább az Assassins's Creed rajongói figyelmének középpontjába került, ugyanis egy IGN-es interjújában a szőke filmszínésznő elárulta azt a Ubi Soft által eddig féltve őrzött és a sztorihoz tartozó titkot, amelyet eddig csak úgy aposztrofáltak, hogy a "sci-fi vonal"...

Assassin's Creed Collector's Edition részletek

Hír | 2006.10.21 09:02

Nem, ne örüljetek, nem hozták előre az Assassin's Creed megjelenését, szóval még mindig jövőre valamikor fog a boltokba kerülni, azonban már most tudni lehet, hogy a Collector's Editionben mivel kedveskednek a vásárlónak...

Az Assassin's Creed honlap live!

Hír | 2006.10.14 09:21

Gondolom nem csak én várom már tűkön ülve az Assassin's Creedet, úgyhogy türelmetlenségünkre némi gyógyír, hogy a játék hivatalos honlapja végre elérhető a maga teljes pompájában.

[MOVIE] Assassin's Creed

Hír | 2006.09.23 09:27

Nagy "szerencsénkre" az Assassin's Creed bizony multiplatform játék lesz, így a TGS apropóján a kedves készítők elérkezettnek látták az alkalmat, hogy újabb videómatériát prezentáljanak számunkra belőle.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)