Assassin's Creed 2

Assassin's Creed 2 kép

Az Assassins Creed 2-ben Desmond Miles bár megszökik a templomos rend titkos kutatóbázisáról, a bérgyilkos testvériség leszármazottainak kedvéért ismét befekszik az Animus gépbe és megint beleássa magát ősei emlékeibe. Altair szentföldi ámokfutása után most a reneszánsz Itáliát fedezhetjük fel Ezio Auditore de Firenze kalandjain keresztül. Bejárjuk Firenzét, Velencét, a toszkánai vidéket... közben pedig a bérgyilkos testvériség és a templomosok sok évszázados harca fordulóponthoz érkezik. Az Assassins Creed 2 az első részhez minden tekintetben átgondoltabb, kiforrottabb, részletgazdagabb játékmenetet ígér, számos érdekes ötletet és újítást.


Assassin's Creed 2 PC megjelenési dátum

Hír | 2010.01.19 12:20

Konzolos barátaink már rongyosra játszhatták Ezio itáliai kiruccanását, ám a PC-s verzióra még várnunk kell egy darabig.

Assassin's Creed 2 - Battle of Forli, és Bonfire of Vanities trailer

Hír | 2009.12.17 09:53

A PC verzió még meg sem jelent, de a Ubisoft már a DLC csomagokon dolgozik gőzerővel.

Assassin's Creed 2 DLC részletek

Hír | 2009.12.16 20:04

A Ubisoft nem rég bejelentette az Assassin's Creed 2 első két letölthető kiegészítését, most részletekkel is szolgálunk.

Assassin's Creed: Lineage - Werkfilm magyar felirattal

Hír | 2009.12.05 09:20

A tv.gamestar.hu-n már nézgető ls olvasható az Assasin's Creed: Lineage filmek stábjával készült riport

Így készült az Assassin's Creed - Lineage film

Hír | 2009.12.04 18:10

Manapság már a mozifilmek és a videójátékok esetében is teljesen elfogadottak az "így készült..." videók.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)