Assassin's Creed Chronicles: India

Assassin's Creed Chronicles: India kép

Az Assassin's Creed Chronicles: India annak az alsorozatnak a második része, amit a Ubisoft az eredetileg Assassin's Creed Unity Season Pass részét képező Assassin's Creed Chronicles: China epizóddal kezdett el, azonban meglátta benne a potenciált, így önálló szériává léptette elő. Az India névre hallgató oldalnézetes, 2.5D-s fejezet a háborúra készülődő Sikh birodalomban játszódik és a képregényekben bemutatkozott Arbaaz Mir nevezetű asszaszint irányítjuk a China epizódot is fejlesztő Climax Studios tolmácsolásában (és együttműködésben a Ubisoft Montreallal).

Elolvasom a tesztet

Assassin's Creed Chronicles: India teszt - nyugatabbra sem jobb a helyzet

Teszt | 2016.02.29 21:16

Az Assassin's Creed sorozat 2.5D-s platformer stílusú, háromrészes mellékszála folytatódik. A második rész, az Assassin's Creed Chronicles: India színesebb, de nem jobb, mint elődje.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)