Assassin's Creed III: Liberation

Assassin's Creed III: Liberation kép

Az Assassin's Creed III: Liberation egy Ubisoft Sofia által PlayStation Vita platformra fejlesztett, úgymond Spin-off része az Assassin's Creed 3-nak. A történet 1765 és 1780 között játszódik, a főszereplője pedig Aveline de Grandpré, egy francia-afrikai születésű női assassin, aki a Francia-indián háború végén tevékenykedik. Az eddigi epizódokkal ellentétben Aveline életét nem Desmond Miles fogja újraélni, hanem egy másik modern kori assassin. A Liberation tartalmaz többjátékos módot is, melyet "kifejezetten a Vita élményére szabtak". Az Assassin's Creed III PlayStation 3-as verziójával összekapcsolva különböző tárgyakat oldhatunk fel benne, mint Connor Kenway tomahawkját, egy exkluzív karakter-kinézetet, egy többjátékos karaktert, illetve egy lőszerkészlet-fejlesztést. Egy exkluzív kiadásban a játék mellé egy egyedi "Kristály Fehér PsVita Wi-fit" kapunk és egy 4 gigabájtos memória kártyát.


Assassin's Creed III: Liberation HD - januárban érkezik PS3-ra

Hír | 2013.10.24 09:20

Megkaptuk az Assassin's Creed III: Liberation HD megjelenési dátumát, Aveline csak jövőre támad PlayStation 3-on.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)